J. Van Duijn Onderhoud & Verbouw

Als u op zoek bent naar een aannemer met verstand van zaken!

ACHTERGRONDINFORMATIE

Over Jos

Jos van Duijn is geboren in Noordwijk maar woont inmiddels al weer bijna 10 jaar in Voorhout. Sinds 1 februari 2020 is hij de trotse eigenaar van J. Van Duijn Onderhoud & Verbouw!

SCHOOL

Jos is op de middelbare school begonnen op de KTS, waar hij voor de bouw koos. Toen hij hier zijn diploma haalde is hij naar het ROC in Leiden gegaan, waar hij de opleidingen Timmerman 2 en Voortgezet Timmerman voltooide.

ERVARING

Op deze manier heeft Jos van goede timmermannen het vak geleerd. Ook het regelen en organiseren van projecten interesseerde hem toen al. Door veel met voormannen te werken heeft hij hier veel over geleerd.

ALKEMADE

Na zijn schooltijd ging Jos in vaste dienst bij een aannemer. Bij Alkemade in Noordwijk heeft hij toen aan hele mooie projecten mee mogen werken, zoals het bouwen van villa’s, interne verbouwingen en het uitbouwen van woningen.

EIGEN BEDRIJF

Later heeft Jos de stap naar voorman kunnen maken en heeft hij een aantal projecten gedaan. Op basis hiervan wist Jos dat hij voor zichzelf wilde beginnen, om zijn passie in zijn eigen bedrijf tot uiting te kunnen brengen!

J. Van Duijn Onderhoud & Verbouw voor uw zorgvuldig onderhoud en perfecte verbouw!

J. Van Duijn Onderhoud & Verbouw

Jos van Duijn heeft kwaliteit en tevreden klanten hoog in zijn vaandel staan!

jaren bouwervaring

gerealiseerde projecten

bouwpassie