J. Van Duijn Onderhoud & Verbouw

Als u op zoek bent naar een aannemer met verstand van zaken!

Diensten

Zie hieronder een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden die Jos van Duijn voor u kan opleveren.

restauratie & onderhoud

Al uw onderhoud aan uw woning is mogelijk! Van het vervangen van rotte boeidelen, dakkapellen of kozijnen tot aan werkzaamheden aan de dakbedekking, dakgoten of het schilderwerk!

aanbouw & verbouw

Een aanbouw of verbouwing aan de woning kan totaal verzorgd worden. De benodigde specialisten zullen, indien nodig, snel en makkelijk via Jos in positie worden gezet!

DAKKAPELLEN

Het plaatsen van een dakkapel behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden! Alsmede vervanging van kozijnen en houtwerk rondom het dakkapel of de inpassing van een mooi dakraam!

dakwerken

Indien een nieuwe isolatie van het dak benodigd is, het vernieuwen van de dakpannen gewenst is of een dakopbouw/nokverhoging gerealiseerd moet worden!

deuren & kozijnen

Voor plaatsing van nieuwe gevelkozijnen, voordeur kozijnen en binnendeur kozijnen! Deuren worden afgewerkt met bijpassende deurkrukken. Het monteren van een schuifdeur is ook mogelijk!

wanden & Plafonds

Een wand laten plaatsen om een ruimte op te delen?! Of denkt u eraan om uw woning extra te isoleren door middel van voorzetwanden met isolatie erin? Ook plafonds verlagen is een optie!

J. Van Duijn Onderhoud & Verbouw voor uw zorgvuldig onderhoud en perfecte verbouw!

J. Van Duijn Onderhoud & Verbouw

Jos van Duijn heeft kwaliteit en tevreden klanten hoog in zijn vaandel staan!

jaren bouwervaring

gerealiseerde projecten

bouwpassie